Вујасиновић пред дерби против Радничког: Почиње оно право

БЕОГРАД: Припреме су нам брзо прошле. Иза нас је неколико спаринг утакмица и два уводна меча првенства против Наиса и Земуна. Али, практично тек сад почиње оно право, рекао је тренер ватерполиста Новог Београда Владимир Вујасиновић уочи суботњег дербија против Радничког из Крагујевца.
s
Фото: Youtube Printscreen

Биће то дуел две екипе са највећим амбицијама ове сезоне, које ће снаге одмеравати и у Лиги шампиона, а уједно и реприза прошлогодишњег финала домаћег плеј-офа у коме су славили Крагујевчани.

"Предстоје нам веома важне утакмице. Згуснут ритам стартује овим дуелом са Радничким и завршава се Фајнал-фором домаћег Купа крајем децембра. Играћемо мечеве на свака три дана, а у новембру чак и чешће. За све то смо вредно тренирали и покушаћемо да већ од ове утакмице са Крагујевчанима у игри примењујемо барем делимично оно што смо припремали протеклих месец и по дана. Пробаћемо да кроз утакмице напредујемо како бисмо завршницу Купа и борбу за први трофеј у сезони дочекали на најбољи могући начин", изјавио је Вујасиновић на конференцији за медије.

Један од главних адута Новог Београда Душан Мандић истиче да је меч са Крагујевчанима дерби у пуном смилсу те речи.

"С обзиром на све околности, са Крагујевчанима нам ове сезоне предстоји сигурно десетак мечева у свим такмичењима, тако да ће бити доста занимљивих и јаких дуела", поручио је Мандић.

Утакмица између Новог Београда и Радничког игра се у суботу од 19.45 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести