НОВИ ПОГЛЕД СА КАРАЂОРЂЕВОГ ТРГА Монтирани рефлектори на стадиону

ЗРЕЊАНИН: Завршена је монтажа свих стубова расвете на зрењанинском Градском стадиону.
д
Фото: Град Зрењанин

Овим је осим, стадиона, нови изглед добио цео Карађорђев трг. Постављени су последњи сегменти челичних конструкција, чиме је обављен овај захтеван посао.

Сегменти дужине 25 метара, заједно са носачима светиљки, подигнути су уз помоћ кран ауто-дизалице и ауто-дизалице с корпом, а постављање на већ монтиране делове стуба трајало је више сати. Овим су комплетирани стубови расвете чија је укупна висина досегла 49 метара.

Фото: Град Зрењанин

На самом стадиону наставља се изградња савремене атлетске стазе, што чини део целокупног пројекта реконструкције Градског стадиона, вредне близу 200 милиона динара. По завршетку свих радова може се очекивати и одржавање неког атлетског такмичења и укључивање новопостављене расвете. На стубовима је, за сада, постављен само део рефлекторских светиљки - по 22, а којих, у пуном пројектованом капацитету, може да буде по 48 на сваком стубу.

Радове на реконструкцији Градског стадиона изводе „Енерготехника - Јужна Бачка” доо Нови Сад, „Пејком” доо Београд, са подизвођачем „Пут-инвест” доо Сремска Каменица.

В. Х.

 

djordje
25.04.2019 • 03:02
U Zrenjaninu je sve "U NAJBOLJEM REDU" SAMO NAM JE JOŠ OVO FALILO. Ma ovo je blago rečeno bezobrazluk.
EUR/RSD 117.6085
Најновије вести