Нови станови и локали надомак центра Зрењанина

ЗРЕЊАНИН: Предузеће „Био-електрик” почело је ових дана изградњу још једног стамбено-пословног објекта, који ће се налазити у улици Коче Коларова 20, у близини центра града.
stanovi zrenjanin Balaban
Фото: Dnevnik.rs

“Грађевинску дозволу сам добио 30. марта и одмах након тога почели су радови на рашчишћавању терена. Градиће се две ламеле са укупно 32 стана различите квадратуре. У првој ламели је 20 мањих, двособних станова, а у другој 12 трособних. Станови имају сопствене топлотне пумпе, подно грејање и хлађење. Што се тиче пословног дела, у већем ће бити смештена банка, а мањи је предвиђен за канцеларије моје фирме“, каже директор „Био-електрика” Драган Божјак.

Сви станови имаће паркинг унутар објекта, а сваком стану припадају два паркинг места, што је урачунато у цену.

“Докупио сам још један плац од 700 квадрата, тако да је планирано и формирање парка од 440 квадратних метара. На 120 квадрата биће постављено дечје игралиште“, открива Божјак.

На овом објекту ради иста екипа као и на претходном које је градио „Био-електрик”. Пројектант је Мила Пећанац, надзор спроводи Светозар Бјелић, извођач грубих радова је фирма „Монт”, а за унутрашње је задужен „Гигос”. Усељење је планирано за крај септембра 2018. године.

„Био-електрик” планира изградњу још једног стамбено - пословног објекта у истој улици.

“Улица Коче Коларова је врло атрактивна, близу је центра, ту су и вртићи и школе, продавнице, пошта, и није чудо да је све занимљивија за градњу“ истиче Божјак.

Ж. Балабан

EUR/RSD 117.7330
Најновије вести