Признања најуспешнијим спортистима у Скупштини општине Ада

АДА: Председник ађанске општине Золтан Билицки уручио је у згради Скупштине општине Ада спортска признања спортским клубовима и спортистима, на основу постигнутих резултата у претходној години.
р
Фото: Општина Ада

Билицки је награђенима честитао на постинг утим резултатима и пожелео им нове успеха у даљем раду.

Добитници награда су Ева Фајка и Милан Димитров у категорији сениора, Владан Живковић и Миклош Толди у категорији јуниора, а Флора Ковач и Лука  Бељански у категорији пионира.

Рвачки клуб“Партизан“ из Мола и Женски рукометни клуб “Халас Јожеф“ из Аде су најуспешнији спортски клубови у општини. Од спортских тренера признање је заслужила Жужа Ракош Жужа, а од спортских радника Уван Аданко.

Појединци су поред повеље добили и новчану награду од по 12.500 динара, а клубови по 50.000 динара. Церемонији су присуствовали и заменик председника општине Зоран Драгин, председник Сјзпштине општине Атила Бучу и председник Спортског савеза општине Ада Чаба Берец. 

М. Мр.

 

Пројекат “Ада данас“ реализовала је „Панонија медиа“ у сарадњи са „Дневником“. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 118.0933
Најновије вести