Шампиони у баскету 3x3 отварају терене у Апатину

АПАТИН: Екипа са новосадскоg Лимана Душан Домовић-Булут, Дејан Мајсторовић, Марко Ждеро и Марко Савић који су два пута освајали светско првенство у баскету 3x3, присуствоваће отварању спортских терена у дворишту апатинске гимназије.
bulut 4 kss
Фото: KSS

Поред представника локалне самоуправе, на отварању ће присуствовати директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић, те покрајински секретар за омладину и спорт Владимир Батез.

Душан Домовић-Булут, Дејан Мајсторовић, Марко Ждеро и Марко Савић  освојили су и премијерно издање СП 2012. године у Атини, док су 2014. поражени од Катара у финалу у Москви. На кров света су се вратили 2016. победивши у великом финалу  Сједињене Америчке Државе 21:16, а кош за победу постигао је најбољи баскеташ планете Душан Домовић Булут, три минута пре истека времена!

Представници локалне самоуправе позивају спортске рекреативце, клубове, као и све  грађане општине Апатин да својим присуством сутра у 12 часова увеличају овај догађај. Потсећамо све да након свечног отварања терена КЗМ организује такмичење у шутирању тројки.

Отварање је заказано за среду 13.09.2017 тачно у подне.

Е. Д.

(Текст је део пројекта који је суфинансиран од стране Општине Апатин. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине.)

 

EUR/RSD 118.3414
Најновије вести