Сомбор по 17. пут домаћин сусрета љубитеља олдтајмера

СОМБОР: „Сусрет старовременских возила“ по 17. пут је у Сомбору окупио љубитеље олдтајмера.
s
Фото: sombor.rs

Посетиоци су, како се наводи на сајту Града, имали прилику да на Тргу Светог Тројства погледају изложбу окупљених возила на овој традиционалној сомборској манифестацији, која је и овај пут привукла велику пажњу.

Учешће на овогодишњем „Сусрету старовременских возила“ узело је 78 посада и 17 мотоцикала, а манифестацију је организовао Олдтајмер креативни студио „Des Arts“, у сарадњи са Туристичком организацијом града Сомбора, а уз покровитељство градског Савета за безбедност саобраћаја и Града Сомбора.

Манифестацију је званично отворио члан Савета за безбедност саобраћаја, већник за комуналну делатност и инвестиције Ђорђе Зорић, који  је поздравио учеснике и пожелео им пријатан боравак у Сомбору.

Како организатори истичу, намера сусрета је ширење техничке културе и знања о историји аутомобилизма, као и презентација и промоција туристичких потенцијала нашег краја, а ове године свечани дефиле возача вози се у Стапар где се сусрет наставља уз пригодан програм.

Подршком града и Туристичке организације успели смо ову манифестацију да организујемо. Јако је велики одзив, учинила је то и корона, људи су били жељни сусрета и Сомбора, тако да ове долазе људи из Хрватске, Босне, Мађарске, рекао је Драган Бокун испред организатора.

Миркец Звонко
14.05.2022 • 23:52
"Сомбор по 17. пут домаћин сусрета љубитеља олдтајмера"
Уредан извештај о овом догађају. Још када би знали једно од основних података приликом извештавање... Када Дневниче?! Када је одржан?
EUR/RSD 117.3357
Најновије вести