ТАКМИЧЕЊЕ „ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ” Најбољи се одвезли бициклима

ХОРГОШ: Окружно такмичење ученика основних школа „Шта знаш о саобраћају“ за Севернобанатски округ одржано је у Основној школи „Каролина Карас“ у Хоргошу.
 Sa uručenja nagrada na takmičenju u Horgošu   Foto: A. V. Turu
Фото: Са уручења награда на такмичењу у Хоргошу   Фото: А. В. Туру

Од шест општинских екипа, најуспешнији је био састав основаца општине Кањижа, која је победнички пехар освојила испред вршњака из Сенте и Аде.Најбољим екипа припали су пехари, а већ је постала традиција да се најбољи појединци у свим узрастима награђују бициклима, тако да им се спретност и знање исплатило.

Појединачно у категорији Б до 12 година, код дечака победник је Дејан Керкез (Кикинда), други  Адам Нађ (Кањижа) и трећи Даниел Ретек (Ада). Код девојчица тог узраста најуспешније су биле Ема Пољак (Сента), Милица Петровић (Нови Кнежевац) и Река Репецки (Сента).

У категорији Ц, такмичара од 13 до 15 година у конкуренцији дечака победник је Вељко Вучевић (Нови Кнежевац), други је Ласло Сабо (Кањижа) и трећи Александар Крак (Чока). Од девојчица најспретнија у вожњи бицикла на полигону и у познавању саобраћајних прописа била је Петра Јолић (Нови Кнежевац), друга је Жока Фајка (Сента) и трећа Ана Сел (Кањижа).    

  М. Мр.

EUR/RSD 117.5121
Најновије вести