Туристичка организација Сомбора заслужила пехар шампиона квалитета

СОМБОР: И овогодишњи, нетом одржани Сајам туризма у Новом Саду потврдио је да Сомбор има богату туристичку понуду у и садржаје каквим би се поносили и многи већи градови.
1
Фото: ТОГС

Тако је овдашњој Туристичкој организацији додељен је пехар квалитета Новосадског сајма, уручен приликом свечаности Вече шампиона, када најистакнутији излагачи добијају признања за свој рад и квалитет.

Плакета и пехар додељени су за значајан допринос очувању и унапређењу туризма на територији града Сомбора, а њему су претходиле и златне медаље у чак шест категорија. Наиме, сомборски туристички посленици су на основу постигнутих резултата у раду освојили и златна одличја за унапређење еко- туризма, за организацију туристичких манифестација, за понуду аутентичних сувенира, за сарадњу са градским установама културе и организацију фијакерске службе, за организацију водичке службе и за дизајн и визуелно представљање града.

На 53. Сајму туризма у Новом Саду, сомборска Туристичка организација града представила је комплетну понуду  града и изазвала велико интересовање посетилаца. На овој манифестацији без признања нису остали ни остали сомборски угоститељи, па је пехар квалитета освојио ресторан „Стари фијакер“, док је последњег дана сајма Удружењу „Стапарска ружа” свечано уручен сертификат „Најбоље из Војводине”. Учешће на Сајму је узело и Удружење „Висови” из Кљајићева у склопу презентације Фестивала војвођанских фестивала „Рогаљ”, те представило локалну гастрономску понуду, локална вина и ракије, а свој штанд је имала и Винарија „Драгић”, што потврђује узлет виноградарства и винарства и у овом делу Србије.

М. Мћ.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести