Зрењанин обезбедио средства за коначно уређење пијаце

ЗРЕЊАНИН: Граду Зрењанину је из Буџетског фонда за програм локалне самоуправе Министарства државне управе и локалне самоуправе одобрено 16 милиона динара за уређење Нове пијаце у Зрењанину.
1
Фото: Dnevnik.rs

Тим поводом је у Београду потписан уговор о реализацији одобрених средстава, а у име Града Зрењанина уговор је потписао помоћник градоначелника Душко Радишић.

Радишић каже да су средства за која је конкурисао Град Зрењанин намењена уређењу Централне пијаце, а у сврху привођења пијаце коначној намени и завршетку њене изградње.

- Конкурисали смо по јавном позиву Министарства државне управе и локалне самоуправе за један од њихових предвиђених циљева, а то је учешће у обезбеђивању средстава за завршетак започетих инфраструктурних пројеката који се финансирају из буyета јединице локалне самоуправе, а од значаја су за локалну заједницу. Сходно нашим жељама да завршавамо све пројекте који су давно започети, а из различитих разлога нису реализовани до краја, сада ћемо добијеним средствима санирати плато Централне пијаце, на њеном неуређеном делу, како би је могли комунално опремити и привести коначној намени - истакао је Радишић.

Ж. Б.

Žedan sam
03.05.2019 • 17:19
Šta je sa pijaćom vodom iz česme ,smrdi?
EUR/RSD 117.6067
Најновије вести