Марвелова "Црна Удовица" у биоскопима од 8. јула

БЕОГРАД: Акциони филм "Црна Удовица", са Скарлет Јохансон у главној улози, наћи се се на редовном биоскопском репертоару од 8. јула, најавио је данас дистрибутер Мегаком филм.
w
Фото: Youtube Printscreen

Јохансон игра Наташу Романов, односно Црну Удовицу, у првом самосталном филму ове јунакиње која се до сада појавила у неколико остварења Марвеловог суперхеројског серијала, почев од "Ајрон мена 2" (2010).

Како се наводи, лик ког игра Јохансон "суочава се са мрачним силама прошлости које се труде да је сруше, враћа се коренима и покушава да пронађе снагу да се тим силама супростави".

"Романова је напокон спремна да сама исприча своју причу. ''Црна Удовица'' је различита од свих филмова из света Марвела, јер су осећања стварна, сцене борбе су праве, а редитељка од вас тражи бруталну, неугодну истину у свакој сцени", рекла је Јохансон, а преноси Мегаком.

Филм је режирала Аустралијанка Кејт Шортленд, а поред Јохансон играју, између осталих, Дејвид Харбор, Флоренс Пју и Рејчел Вајс, која је истакла да "ово није филм, ово је стварност".

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести