Јан Гилан уз симфоничаре 7. новембра у Београду

Енглески рок певач Јан Гилан, фронтмен групе "Deep Purple", одржаће концерт 7. новембра у Сава Центру, саоштили су данас организатори на конференцији за медије.

Концерт једног од најважнијих гласова епохе организовали су продуцентске куће "Авалон" и "Sky music" као и Центар београдских фестивала (ЦЕБЕФ).

"Структура публике се мења у Београду. Ззеља нам је да обезбедимо садржаје за млађе људе и сигурна сам да ће сви који су одрастали уз 'Deep Purple' на предстојећи концерт повести своју децу", рекла је Наташа Илић из ЦЕБЕФА-а.

Рок публициста и ПР менаџер концетра Јадранка Јанковић каже да ће публика имати прилике да ужива у песмама које представљају историју рокенрола.

"Гилан ће заједно са бендом клавијатуристе Дона Аиреја и Београдским симфонијским оркестром, под диригентским вођством Стивена Бентлија-Клајна извести нумере бенда 'Deep Purple'. Публика ће имати прилику да чује хитове 'Smoke On The Water', 'Black Night', 'Perfect Stranger', а специјални гост биће бенд 'Папа Ле Гал'. Ово је шанса је да видите Гилана у новом руху јер су сви велики хитови 'Deep Purple' преаранжирани за симфонијски оркестар", казала је Јанковић.
(Танјуг)

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести