Објављено делукс издање бенда "Металика"

Бенд "Metallica" објавио је делукс издање од три ЦД-а, са новим 10. албумом "Hardwired...To Self-Destruct" и обрадама песама као што су "Remember Tomorrow" групе "Iron Maiden"

 или пак "When A Blind Man Cries" састава "Deep Purple".

Ново издање је снимано у Калифорнији, а продукцијски га потписују Грег Фиделман, Џејмс Хетфилд и Ларс Улрих.

Фиделман је до сада радио са бендовима као што су "Slayer", "Black Sabbath", "Red Hot Chili Peppers", "Audioslave", "Slipknot" и "Сyстем оф а Доњн", а са "Metallicom" је већ сарађивао на албуму "Death Magnetic" из 2008. године.

Албум "Hardweired…To Self-Destruct" је прво студијско издање "Metallice" од 2008. године, а претходно су објављене три песме - "Hardwired", "Moth Into Flame" и "Atlas, Rise!", које ауторски потписују Хетфилд и Ларс Улрих.

"Metallica" се тренутно налази на светској "WorldWired" турнеји, а поводом објаве новог студијског издања, вечерас ће на званичној интернет страници бенда и њиховом Јутјуб каналу бити преношен њихов наступ из "The House of Vans" у Лондону.

"Metallica" је своје музичко путовање започела давне 1981. године, а за оснивање бенда су заслужни Хетфилд и Улрих.

Од тада па до данас, "Metallica" је постала један од најутицајнијих бендова у историји, као и један од комерцијално најуспешнијих бендова.

За три поменуте песме са албума, "Metallica" је објавила и видео спотове, на којима се може видети како је албум настајао.

У плану је снимање спотова за све песме са новог албума.

Албум "Hardwired…To Self-Destruct" је дигитално доступан у Србији преко музичких сервиса "Google Play" и "Deezer", саопштила је кућа "Universal Music Serbia".
(Танјуг)
 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести