Krivokapić: Maskе su palе, svе jе bilo davno isplanirano

Назад на вест
Коментари
Strah
03.02.2022 • 17:20
Vise ne postoje vernici i nevernici, vec su se samoozvanicili ulizice, podrepasi, lazovi, kriminalci i svake druge fele korumpirani "ljudi" kojima je vaznija licna satisfakcija od bilo koje drzavnog prosperiteta. Nakotilo se toga u svetu, da vise covek coveku ne veruje, zato se sve vise prihvataju zivotinje kao verniji prijatelji od tzv HUMANOIDA, koji su postali sve drugo samo ne ono cime su se razlikovali od animalaca. Sve sto je nakad predstavljalo receno - pozitivu sada je postala negativa.
Strah
03.02.2022 • 17:27
Sva desavanja u svetu, navode na pomisao - a ocito je - da je tzv. liberalni kapitalizam totalno zglajzao, pa je jedina mogucnost, narocito za proklamovane zapadne zemlje, kao napredne i vodece u svim domenima drustvenih postojanja i opstajanja, opravdavajuci svoj opstanak, unose opstu pometnju, koja se moze razumeti samo kao jedina mogucnost njihove egzistencije, sto je pokazala dosadasnja istorija, otvaranjem ratnih kosmara u nesigurnim i opsednutim opstankom, u malim drzavama.
Strah
03.02.2022 • 17:35
Ali ipak nedovoljno rizicnim da bi se postiglo prava i istinska mogucnost ka postizanju zartanih ciljeva, u njihovim dokazima d su i dalje ne prikosnoveni u svim domenima bivstvovanja. Zato su morali - hteli ili ne - pribeci pripremama za obracun sa nekom od vodecih drzava koje mogu da im pariraju kako vojno tako i ekonomski, sto su ociti dokazi Rusija kao vojna, i Kina ekonomska sila. Narocito ih brine priblizavanje ove dve drzave, koje su, samo za njih, pretnja, jer su se promenila vremena.
Strah
03.02.2022 • 17:45
A sa njima i sve ostale promene koje neminovno prate velike tektonske poremecaje, do jucerasnjih, gospodara sveta. Promisljanjem nekih ljudi, da je sve ovo "dogovor" nekadasnjeg svetskog policajca i samo pre neku godinu poklekle, a sada uzdignute Rusije, za neke geopoliticke razmene, nisam bas siguran da je takav dogovor moguc u trenutnim desavanjima, vec mi pre, sve ovo lici, na godine opsteg, svetskog, prevrata, koji se i ranije desaval i koji su nanosil mnogo bola i stradanja naroda u svetu.
Strah
03.02.2022 • 17:56
S tom razlikom sto su se nekada glavne borbe, za osvajanje teritorija, odvijale na kopnu, dok ce se to sada desavati, uglavnom, u vazduhu i na velikim vodama. Bilo kako bilo, ogromnih stradanja ce biti, sve do vremena koje nece doci tako brzo, ali zahvaljujuci nauci, doci ce se do humanijeg resenja za buduca "ratovanja". Naime, nauka ce doci do saznanja, upotrebom nekom vrstom opijajuceih sredstava, uspeti da omame sve ratoborne ljude, pa i citave vojske, kako bi se sprecila dalja stradanja.
Strah
03.02.2022 • 18:09
Jedina negativnost upotrebe omamljujucih, do uspavanosti, sredstava je sto ce najvise stradati stari i bolesni ljudi. Medjutim, ako se imaju u vidu nekadasnja i skorasnja (buduca) stradanja, ovo se moze uvrstiti, zaista, u veliko naucno, ali i humano dostignuce. Nadam se da ovo nece neko shvatiti kao veliko mastanje, jer sve prijasnje mastarije, mnogih ljudi, ne samo da su se ostvarile vec su postale svakodnevna i ne zaobilana mogucnost, kako u oblasti konverzacije, tako i tehnickim dostignucima
Ostavi komentar
6 + 13 =
Reši ovaj jednostavan matematički problem i upiši rezultat. Npr. za 1+3, upiši 4.
EUR/RSD 117.2118
Најновије вести