Весела аритметика

Другу недељу “Зимзарија” обележиће различите радионице, као што су, на пример, радионица “Одело не чини човека” и “Пронађи контуру” у Спомен збирци Павла Бељанског.

Затим, организована је Зимска шаховска школа, као и радионица “Весела аритметика” у “Центру за образовање Кефало” где ће полазници научити основне математичке операције на абакусу, а припремљене су и награде за најуспешније. Радионица немачког језика  одржаће се у центру за немачки језик “Актуели”, а у центру за музичко образовање “Музика” деца ће имати прилике да раде са различитим инструментима. Заинтересовани за спорт и рекреацију имаће прилику да учествују у тренинзима аикида у “Аикидо Икеда Дојо”, зумба плеса у “Зумба кидс”, или да се придруже Adrenalin Minecraft клуб дану Адреналин Парк “Земља чуда”.

За учешће у овим радионицама потребно је унапред се пријавити и то на једну активност током једног дана. Већина програма је бесплатна, али неки коштају и 150 динара. Све информације о сатници, програму и препоручљивом узрасту деце могу се наћи на страници: Zimzarije 2015.

Т. С.

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести