Констрактa одржала прву пробу у Торину: Другачија од свих

ТОРИНО: Већ неколико дана у Торину трају пробе такмичара пред „Песму Евровизије“, а своју прву пробу данас је, како јавља РТС, имала и представница Србије Ана Ђурић Констракта.
k
Фото: Youtube Printscreen

Након пробе сусрела се са иностраним новинарима којима је поручила да би волела да се, у случају да победи, „Евросонг“ следеће године одржи у баба Десанкином селу Глибовцу.

На званичном сајту такмичења, објашњено је да је Констракта са собом на сцену, осим петоро пратећих вокала, донела квалитетан намештај, пешкире, као и да интензивно пере руке.

Ова песма и наступ су потпуно другачији од свега осталог на овогодишњој 'Песми Евровизије' и врло су интересантног, хипнотишућег квалитета, објављено је на званичном сајту, а питају се и колико ће чисте бити Констрактине руке након свих проба.

У Торино су полако почели да пристижу сви такмичари овогодишње „Песме Евровизије“, а представница Србије Констракта се са делегацијом од јуче налази у Италији.

Друга проба Констракту очекује 6. маја, а наша делегација ће дотад неуморно радити на томе да се што боље представе у другом полуфиналу 12. маја.

 

EUR/RSD 117.4055
Најновије вести