Амерички обавештајац: Ванземаљци заинтересовани за нашу нуклеарну енергију

Ванземаљаци не само да нас посећују, већ су веома заинтересирани за америчка нуклеарна постројења. НЛО-и су виђани близу нуклеарних постројења или на местима тестирања таквог оружја. То тврди обавештајац задужен за истраживање тих појава.
1
Фото: pixabay.com

Говорећи за Washington Post, Луис Елизондо, бивши директор војног Програма за идентификацију свемирске претње (ААТИП), открио је да су НЛО-и, ко год њима управљао, "фасцинирани нуклеарном енергијом". Преноси klix.ba.

Постоји "нека врста повезаности између ових НЛО-а и наше нуклеарне технологије, односно погона за производњу нуклеарне енергије и нуклеарног оружја", рекао је Елизондо, додајући да су "та иста запажања виђена и у другим земљама".

Елизондо је говорио док се Конгрес припрема за разматрање извештаја о НЛО-има. Извештај је наручен под Трумповом администрацијом прошле године, а саставио га је Пентагон. Извештај неће потврдити нити порећи да су те летелице ванземаљске.

Иако неки тврде да су НЛО-и снимљени још 1950-их, војска се томе углавном супротстављала и била склонија другој теорији: да је то заправо врло напредна технологија коју су развили противници САД-а. Елизондо није сигуран у то. Снимке које је видио сугеришу технологију "која би могла бити негде између 50 и 1.000 година испред нас".

"Та технологија надмашује све што имамо у свом инвентару и, прилично смо сигурни, све што наши страни противници имају", рекао је он.

Брзе промене смера ових летелица збуниле су Елизонда, и сматра да то људи не могу издржати, нити људске технологије то могу направити. Брзина лета такође увелико надмашује ону која је нама достижна. Надаље, НЛО-и наизглед имају способност сакривања од људских проматрача и деловања у било којем медију - ваздуху, води или вакууму свемира - без угрожавања перформанси.

EUR/RSD 117.3161
Најновије вести