Новосађанин питао где да се паркира у Сплиту, пљуштали разни одговори

Један Новосађанин који је одлучио да одмор проведе у Сплиту поставио је занимљиво питање на фејсбук групи "Путохоличарски саветник за јефтина и угодина путовања" и добио још занимљивије одговоре.
w
Фото: Pixabay.com

"Где могу да безбедно паркирам и оставим седам дана ауто у Сплиту? (долазим из Србије и таблице су српске). Можда нека гаража затвореног типа са камерама или обезбеђењем или тако нешто... или дајте неке још предлоге где и како да то решим.... Хвала унапред", питао је Новосођанин.

Чланови групе су брзо реаговали и предложили нека места, а неки су му саветовали да једноставно у аутомобил стави Хајдуков шал или нешто слично.

Било је и људи који су му понудили да паркира у њиховом дворишту.

"Поздрав, ако до сада ниси пронашао место за паркират, имам кућу близу City Centra One и можеш оставити ауто код мене у двору, има довољно места", "И ја живим у Сплиту и имам много пријатеља који су долазили из Србије никада није било проблема, ако желите ево пред моју кућу може, лично ћу се побринути за надзор ако треба ал мислим да неће бити потребе, WELCOME", "Живим у мјесту које је 30км од Сплита. Ако желите можете код нас оставити свој ауто на чување у гаражи. Примамо и животиње јер се ради о селу", биле су неке од понуда.

А Крешимир Сучевић Међерал, ловац из Потјере, саветовао је Новосађанину да ауто покрије церадом па ће тако, каже, моћи да паркира било где.

"Ја не знам зашто се сви праве грбави. Јасно је да су шансе да се његовом ауту нешто догоди мале, али постоје. А мислим да нико не жели на повратку с одмора да доживи ситуацију да угледа ауто којем пре повратка у Србију мора да крпи гуме, купује ретровизор, санирати лим или богтепитај шта још", стоји у коментарима, пренео је хрватски портал Индекс.

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести