ПОЗНАТИ МАЛОПРОДАЈНИ ЛАНАЦ СТИГАО У СРБИЈУ Више од 6.000 производа за уређење дома; Отворио врата У БЕОГРАДУ

БЕОГРАД: Малопродајни ланац Möмаx (Moemax) стигао је на српско тржиште и отворио своја врата у Београду, у Преконошкој  улици 36 код Кванташа на Бежанијској коси.
moemax.rs
Фото: moemax.rs

Како је саопштено, први посетиоци имали су прилику да се упознају са богатим асортиманом прве пословнице Mömax-а у Србији, а добродошлица је уприличена уз велики наградни конкурс који траје до 16. јуна.

Конкурс добитнику доноси робу у износу од два милиона динара за преуређење свог дома, као и акцију током које ће, до 2. јуна или до истека залиха, уз Bonus Card klub картицу, бити актуелан попуст од 20 одсто на скоро целокупан асортиман и више од 6.000 производа.

Више информација о актуелним акцијама и наградном конкурсу може се  пронаћи на сајту moemax.rs.

Möмаx послује у саставу XXXLutz grupe из Аустрије која је друга по величини групација у сектору намештаја и опремања дома у свету.

Ланац је заступљен у девет европских земаља, а пословница у Београду је 105. по реду.

Möмаx, кућа модерног намештаја нуди најновије трендове по приступачним ценама.

Купце очекују бројне идеје за уређење ентеријера, декоративни артикли и атрактивне промотивне понуде.

Möмаx концепт базира се на модерним и разноврсним решењима за уређење ентеријера, док се посебно истиче висок квалитет услуге креирања и израде кухиња по мери.

У продајном центру и онлине продавници која ће бити активна у наредном периоду, могу се пронаћи инспиративне идеје за опремање и уређење стамбеног и пословног простора у складу са најновијим трендовима.

Möмаx изложбени салон испуњен је идејама за уређење просторија које одражавају различите стилове.

Од кухиње до спаваће собе, Möмаx вам помаже да остварите све своје жеље у вези са опремањем и уређењем животног и радног простора.

Извор идеја за ентеријер из снова су најновији стилови и боје у тренду, а употпуњују га одговарајући додаци и пропратна опрема.

Додатне услуге као што су дизајн, 3Д планирање, монтажа, достава и детаљни савети доступни су на лицу места, у продајном центру.

Изложене кухиње и друге просторије приказују готова решења за уређење ентеријера, а Möмаx нуди и услугу мерења, као и испоруку и монтажу намештаја, на упит.

EUR/RSD 117.0680
Најновије вести