Све за риболов и боравак у природи на Новосадском сајму

– Драго ми је што је Новосадски сајам препознао да само једна манифестација – Лорист, на којем се промовишу лов и риболов – није довољна па је сајамску понуду обогатио

организујући Сајам опреме за риболов и активан боравак у природи „Fishing show & outdoor world” чиме је одговорио на промењене потребе и ритам живота и околност да је неопходно припремати више ускопрофилисаних приредби – рекао је  на Новосадском сајму градоначелник Новог Сада Милош Вучевић отварајући нову манифестацију. –  Осим што је ова сајамска приредба усмерена на риболовце, сигурно је да ће позитивно утицати и на повећање свести о важности очувања животне средине.

Директор Новосадског сајма Слободан Цветковић указао је на то да је извесно да је термин те сајамске манифестације погођен, о чему свеодочи и број излагача.

– У односу на прошлу годину, када је овај сајам одржан први пут, број излагача је дуплиран – сада их је 93, а повећан је и простор на којем су се представили – рекао је Цветковић.  

Новинар Јован Мемедовић нагласио је да је изузетно важно да се организују манифестације које у фокусу имају заштиту животне средине. По његовим речима, околина Новог Сада обилује природним богатствима која је неопходно сачувати за будуће генерације. 

Излагачи су се представили у Хали 1 и на отвореном сајамском простору, на којем се налази спортско-рекреативни парк и где ће бити презентовани и екстремни спортови. Манифестација је отворена до 19. марта, од 10 до 19 часова, улазница кошта 200 динара, а за колективне посете 150. У суботу, 18. марта, је породични дан, када родитељи с децом до 16 година изложене експонате могу погледати куповином само једне улазнице.

Д. Млађеновић

 

EUR/RSD 117.6300
Најновије вести