Због погоршане епидемиолошке ситуације ЈГСП "Нови Сад" отказује поједине поласке

Због погоршане епидемиолошке ситуације и великог броја возача који су на боловању, ЈГСП “Нови Сад” је приморан да од  26. јануара  на дневном нивоу откаже поједине поласке на градским линијама. Из овог предузећа се извињају грађанима због измена и моле за разумевање за ову тешку ситуацију на коју не можемо да утичемо.
Autobusi JGSP „No­vi Sad” Foto: Dnevnik.rs
Фото: Аутобуси ЈГСП „Но­ви Сад” Фото: Дневник.рс

Путници се о изменама могу информисати на сајту предузећа у рубрици ред вожње (www.gspns.rs/red-voznje/gradski), где ће бити означени поласци који неће саобраћати. Како би могли да имају тачан увид о временима аутобуских полазака, предлажемо корисницима и да користе NSmart апликацију за мобилне телефоне.

Апликација је прецизна и на основу ГПС сигнала генерише информације на путној мрежи, те пружа поуздане информације о наиласку аутобуса на стајалиште. На основу тренутног стања апликација обавештава сваког корисника о томе у које време на одабраном стајалишту може да очекује наилазак аутобуса на жељеној линији.

Апликација је једноставна за употребу и може  бесплатно да се скине на Google Play за телефоне са андроид оперативним системом, те са Apple Store за мобилне телефоне са IOS оперативним системом (назив апликације: NSmart).

stanovnik iz c…
25.01.2022 • 19:48
...to je tako poooooodavno...tako da se nemojte sad vadini na situaciju oko COVID-A....nego zaposlite vozace,da se stanovnici NS...NE CEKAJU GSP,U VREMENSKOM INTERVALU KAO PUTOVANJE DO BGD
stanovnik iz c…
25.01.2022 • 19:50
...to je tako pooooodavno...nego zaposlite vozace ...da se ne ceka po 1h do N.NASELJA...za to vreme do Zemuna stici
N.
25.01.2022 • 23:15
Retko koji i nosi maske...a autobusi puni svakakvog sveta!
Daki
26.01.2022 • 13:13
Povećajte platu, zasto nema kolektivnog ugovora pitajte sindikalce. A ne korona.
EUR/RSD 117.5235
Најновије вести