Бечић: Зашто ћуте тужилаштво, ЕУ, медији...

Посланик СНС и председник Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић упитао је данас надлежне органе када ће процесуирати лидера Двери Бошка Обрадовића, оштро осудивши данашњи инцидент испред парламента.
Igor Bečić Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

Бечић је у изјави за медије навео да вандализам и фашизам који је пред вратима парламента починио Бошко Обрадовић јесте још једна потврда да он и његови налогодавци, Драган Ђилас и Вук Јеремић, неће презати ни од чега само да би изавали хаос у Србији.

"Као председник Одбора за контролу служби безбедности питам надлежне органе, када ће да зауставе и процесуирају фашисту Обрадовића који позивајући на насиље и пуч, позивајући полицију, војску и безбедоносне службе на

побуну, покушава да насилно уруши уставни поредак, зар то није довољан разлог за реакцију државе", упитао је Бечић, наводећи да се насиље наставља данас након што се данима уназад води хајка на председника Србије Александра Вучића и његову породицу.

Бечић је оценио да није јасно зашто ћуте тужилаштво, Европска унија, новинарска удружења и додао да неће проћи ни овај покушај дестабилизације Србије.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести