Ђилас: Део опозиције заједно доноси одлуку о учешћу на изборима

БЕОГРАД: Највеће опозиционе странке заједнички ће донети одлуку да ли ће учествовати на предстојећим изборима или ће их бојкотовати, на начин који неће бити идентичан као прошли пут, изјавио је данас председник Странке слободе и правде Драган Ђилас.
izbori djilas
Фото: Tanjug

"ДС, ССП, Народна странка, Покрет за преокрет, ПСГ, то су организације које заједнички сарађују и донећемо одлуку заједно и саопштити је грађанима Србије", казао је Ђилас новинарима одговарајући на питања непосредно пред седницу Скупштине града Београда.

На питање шта може да се још промени у изборним условима, Ђилас каже - ништа и додаје да изборни услови не постоје.

Одговарајући на питање да ли ће предложити свог кандидата за наџорно тело за контролу медија, што је договорено током међустраначког дијалога уз посредство ервопарламентараца, Ђилас каже да је то "заједничка превара СНС, СПС и господе из Европе".

"Рекао сам ''срам да вас буде'' и Тањи Фајон, Билчику, Флекенштајну - ''договорили сте са Вучићем и Дачићем'' и рекли ''то је то и одустали од свих европских вредности, од свих правила која важе у вашим земљама. Немојте више да нам пиштете о томе, ми ћемо то сами решит''", навео је Ђилас.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести