ГО СНС Нови Сад: ССП у јавност пласира небулозе

СНС Новог Саду наводи да се масовна туча у суботу у улици Лазе Телечког догодила око 18 сати, а не после 20 часова, када је забрањен рад угоститељских објеката
sns logo, SNS
Фото: СНС

НОВИ САД: Саопштење Странке слободе и правде (ССП) да наводно власт СНС "генерише мржњу према сопственим грађанима и користи насиље у обрачуну са својим неистомишљеницима" представља небулозу какву још само њихова матична, Демократска странка, може да пласира у јавност, саопштио је данас Градски одбор СНС Нови Сад.

СНС Новог Саду наводи да се масовна туча у суботу у улици Лазе Телечког догодила око 18 сати, а не после 20 часова, када је забрањен рад угоститељских објеката, и да "овај немили догађај нема ама баш никакве везе ни са једним функционером, нити чланом Српске напредне странке".

У саопстењу се подсећа да је полиција реаговала у најкраћем року и да се то очекује и од правосудних органа.

Напомиње се да се сличан догађај одиграо недавно у Темеринској улици и да је полиција реаговала, како због туче, тако и инспекција због рада објекта после 20 часова.

Протеклих дана инспекције и полиција су широм Србије интервенисале у више од 1.500 случајева организовања тзв. "корона журки" у циљу спречавања ширења заразе, али и поштовања Закона.

"За разлику од оних који попут најокорелијих хулигана упадају у Јавни медијски сервис Србије и нападају запослене и полицију", Српска напредна странка управо се труди да јој борба против криминала и насиља буде један од приоритета у деловању, навели су новосадски напредњаци, истичући да грађани то свакодневно препознају.

EUR/RSD 117.5819
Најновије вести