Пајић: Зеленовић се намеће силом

Кандидат за градоначелника испред листе „Александар Вучић – За нашу децу“, др Александар Пајић истакао је данас на конференцији за новинаре да се „Небојша Зеленовић се намеће силом, а у ствари је само технички градоначелник Шапца, док не буду одржани поновљени избори на 27 бирачких места и док наши суграђани не искажу своју вољу да Српска напредна странка победи на овим изборима“.
pajic
Фото: SNS Šabac

Пајић се уједно осврнуо и на тренутну ситуацију поводом борбе против вируса Ковид-19, истакавши да је Зеленовић главни кривац за огроман број заражених становника Шапца, јер се оглушио о препоруке Завода за јавно здравље, како би и даље могао да организује јавна окупљања.

„Апелујем на Небојшу Зеленовића да престане са обмањивањем јавности и да почне озбиљно да се бави својим послом, да хигијенске пакете који се деле из буџета Града Шапца не ставља у личну промоцију. Скандалозно, непримерено и помало морбидно да неко стави флајер са својим ликом у хигијенски пакет који се дели нашим суграђанима, у овом тренутку, само како би себе промовисао“, истиче Пајић и додаје, да Зеленовић треба да зна да у моменту када се сви боримо против овог вируса, грађане најмање интересује лична промоција поменутог у политичке сврхе.

Симптоматично је и то, што је Градска изборна комисија донела одлуку да два бирачка места (39 и 41) у Мајуру, буду у Основној школи. Српска напредна странка се слаже да гласање не буде у амбуланти у Мајуру, али уједно сматра ову одлуку непримереном, јер се врши дискриминација над грађанима који живе у другом делу града и којима Основна школа није у близини. Такође, одлуку сматра и још једним Зеленовићевим лицемерством у низу, који лажно покушава да покаже бригу о грађанима, док о поновним гужвама на БМ, не размишља као о могућем потенцијалном заражавању.

Невероватно је да ГИК, односно Душан Петровић и Зеленовић не могу да пронађу други адекватан простор у коме би могло да се спроведе гласање поменутог бирачког места, већ покушавају на све начине да умање подршку листи Српске напредне странке.

Подсетићемо, у Мајуру је листа Српске напредне странке добила чак до три пута више гласова од листе Небојше Зеленовића.

Овим путем, још једном позивамо ГИК да преиспита своју одлуку да гласање на ова два бирачка места не буде само на једном месту.

Српској напредној странци на челу са њеним председником Александром Вучићем, здравље грађана је на првом месту, те су страначке активности ГрО СНС Шабац сведене на минимум.

„Велико је задовољство бити кандидат Српске напредне странке за градоначелника у овако великом граду, те позивам све грађане, да када прође борба против опаког вируса, изађу на поновљене изборе и пруже још већу подршку листи „Александар Вучић – За нашу децу“ како би смо напокон послали Зеленовића и његове пулене у политичку прошлост“, закључио је др Александар Пајић.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести