Покрет за Бијељину подржао председника Александра Вучића

У Бијељини је освануо велики број билборда и плаката са снажном поруком: „Помажу нас браћа да Српска буде јача - Хвала Вучићу на подршци!“
3
Фото: Покрет за Бијељину

Поред велике фотографије председника Републике Србије Александра Вучића побројани су само неки од пројеката који су његовим залагањем и залагањем Владе Србије и других српских институција, реализовани или најављени за реализацију у Републици Српској: школе, болнице, путеви, мостови, вакцине, помоћ развоју спорта.

Иза постављања билборда стоји ,,Покрет за Бијељину'', потврђено је из ове странке.

„Ово је мали гест захвалности председнику Вучићу и Србији за сва досадашња и будућа улагања у Републици Српској, али и снажна порука да смо један, недељив народ који живи на две стране реке Дрине“,  рекао је председник „Покрета за Бијељину“ Миленко Митровић појашњавајући разлоге постављања билборда са поруком захвалности.

Фото: Покрет за Бијељину

Покрет за Бијељину подржава Александра Вучића у борби за председничке изборе у Србији и позива све Србе у Српској да 3. априла гласају за њега. 

„Поред доследне подршке поштовању Дејтонског споразума у случају Републике Српске, Србија је на Вучићеву иницијативу, увела Дан српског јединства, слободе и националне заставе као заједнички празник свих Срба, те редовно обиљежава страдања српског народа у Јасеновцу и Олуји'' закључује Митровић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести