Вучић: Плашим се да ћемо морати да увозимо раднике

БЕОГРАД: Србија ће се у 2018. борити за нова радна места, смањивати незапосленост и то се подразумева, изјавио је данас председник Републике Александар Вучић.
vucic, fonet
Фото: FoNet

"Само се плашим да ћемо морати да увозимо раднике из неких других земаља, али да дође и то време, па ћемо ту бригу да бринемо", рекао је Вучић за Радио Београд 1.

Како је истакао, Србија ће у 2018. чувати своју независност, наставиће своје реформе на европском путу, сачуваће мир и стабилност и економски ће да напредовати.
"Дакле, Србија ће умети да очува своје јавне финансије, убрзано ће да напредује и мислим да је то нешто што је најбоље, најважније и добра вест за грађане", рекао је председник.

Младе научнике, навео је Вучић, Србија неће лако сачувати, али ће се "борити да их произведе све више, а онда и да их чува".

Увредљиви графити код просторије СНС у Сурчину и Звездари

На уласку у просторије СНС у Сурчину током ноћи исписани су увредљиви графити, а исписан је и излог на просторијама на Звездари, саопштио је београдски одбор те странке.
Указујући да су настављени вандалски напади на просторије Српске напредне странке у Београду, градски одбор странке истиче да је јасно да су сви напади политички инструисани и да представљају мржњу према СНС и Александру Вучићу.

"Политичким неистомишљеницима, који једино имају жељу за насиљем и вандализмом, поручујемо да нећемо одустати од борбе за пристојну, уређену и модерну Србију, за земљу у којој се овакви испади појединаца заслепљених мржњом неће толерисати", наведено је у саопштњу.

Београдски напредњаци поручују да их политички неистомишљеници неће застрашити и зауставити у борби за напредак и развој Београда и Србије.
Градски одбор Београд СНС, најоштрије осуђујући овакво понашање и уништавање туђе имовине, још једном је позвао надлежне државне органе да починиоце приведу правди.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести