Вучић захвалио Орбану на подршци Србији на путу ка ЕУ

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић захвалио је мађарском премијеру Виктору Орбану на, како је навео, искреном пријатељству и великој подршци коју пружа Србији на њеном европском путу.
v
Фото: Printscreen/Instagram@buducnostsrbijeav

Хвала грађанима на подршци и дивном дочеку и још једном хвала Виктору Орбану на искреном пријатељству и великој подршци коју пружа Србији на њеном европском путу, навео је Вучић на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав".

У Хоргошу су данас почели радови на реконструкцији и модернизацији пруге Суботица - Хоргош - граница са Мађарском (Сегедин), у присуству Вучића и Орбана, а председник Србије поделио је фотографије на Инстаграму.

Раније днаас, Орбан је поручио да би границе ЕУ требало да буду много ниже на југу континента, и да би грађани Србије требало одавно да пролазе у Мађарску и Европу без пасоша.

Председник Србије запевао "Тамо далеко"

Председник Србије Александар Вучић објавио је вечерас на Инстаграму снимак, на којем се види како у Салашу Винарије Звонко Богдан пева песму "Тамо далеко", заједно са градоначелником Суботице Стеваном Бакићем.

Вучић је снимак поставио на Инстаграм профилу "будуцностсрбијеав".

"Тамо далеко...", написао је Вучић испод снимка.

 

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести