Вулин: Обрадовићу важнија воља странаца од Устава Србије

СОЧИ: Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да је за лидера Двери Бошка Обрадовића важнија воља странаца од нашег Устава и да са посланицима Европског парламента разговара о начинима како да дође на власт без избора.
vulin
Фото: Танјуг (Видео)/Александар Вулин

"Бошко Обрадовић са представницима Европског парламента договара померање избора. Важније од нашег Устава и закона, за Обрадовица, је воља странаца, посланика ЕП који са грађанима Србије немају баш никакве везе", изјавио је Вулин поводом саопштења Бошка Обрадовића у коме је навео да је једина тема разговора са представницима ЕП било померање датума избора.

Он је оценио је и да би Обрадовић данас кршио Устав ако му то кажу из ЕУ, а сутра ушао у НАТО или признао Косво, "како год да му се нареди".

"А шта друго и очекивати од љотицеваца, они када виде немачке држављане стану мирно и питају кога да вежемо и где да га доведемо. Вучић са Путином равноправно о потребама Србије, Обрадовић са посланицима Европског парламента о начинима како да дође на власт без избора. Свако је на свом месту", закључио је Вулин, који борави у Сочију у саставу српске делегације.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести