Вулин: Вучић се бори за Србију тамо где је најтеже

БАЈИНА БАШТА: Председник Покрета социјалиста (ПС) Александар Вулин боравио је у посети општини Бајина Башта и том приликом је истакао да је ПС поуздан и лојалан партнер СНС-у, као и да ПС не мења стране, нити своју политику.
vulin
Фото: Танјуг (Видео)/Александар Вулин

Вулин је у Бајиној Башти, где се састао са представницима СНС и ПС, рекао да ПС сигуран, лојалан, поуздан партнер и саборац Српске напредне странке.

“ПС није састављен од људи који мењају стране. Ми смо увек били против пљачкашких приватизација и увек смо били против сврставања Србије у НАТО пакт. Увек смо били против Србије која слуша странце и у којој одлучују амбасадори", сматра Вулин

Како је саопштио ПС, Вулин је казао да ПС безрезервно верује Вучићу, зато што је то човек који се за Србију бори на најтежим местима.

“Александар Вучић је човек који нас је окупио, ујединио, објединио, који је био у стању да препозна шта је Србији потребно и који је био у стању да се за Србију бори на најтезим местима и баш тамо где је заиста било тешко, од Брисела, преко Вашингтона, Берлина, Москве”, рекао је Вулин.

Навео је да где год је Александар Вучић одлучивао, где год је доносио одлуке, доносио их је зато да би Србија била боља, да би напредовала, да би била снажнија и јача и никада није водио рачуна колико ће то њега лично коштати.

“Зато је Покрет социјалиста ту, да помогне, да се изборимо за Србију у којој вреди живети, за Србију у којој је будућност наше деце сигурна и извесна.", нагласио је Вулин

Он је рекао да је незапосленост значајно смањена, а да држава ради на ддљем побољшању животног стандард грађана.

Вулин је поручио да је Вучићева политика мира и војне неутралности, политика за коју се он и његова партија боре.

"Политика мира, политика војне неутралности, политика економског развоја, политика председника Вучића је политика за коју се ми боримо", рекао је Вулин приликом боравка у Бајиној Башти.

Функционер СНС и народни посланик Крсто Јањушевић, поручио је из Бајине Баште да је СНС на власт дошао због својих идеја и храбрости, а не тако што је вређао породице и децу.

Јањушевић је рекао да су Александар Вулин и његов ПС показали доследност и политичку храброст у кључним временима и да су чврсто стали уз СНС и Вучића онда када многи нису веровали у промене.

Он је истакао да је поносан на данашњу Србију која је, каже, једна од економски најјачих земаља на Балкану.

Јањушевић је позвао грађане да на изборима 21. јуна подрже листу Александар Вучић - За нашу децу.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести