Белоти може само изван Италије, Јунајтед и Челси чекају

ТОРИНО: Председник Торина Урбано Каиро подгрејао је гласине да ће најбољи стрелац Андреа Белоти прећи у Манчестер Јунајтед или Челси речима да га сигурно неће продати у италијански клуб.
Andrea Beloti
Фото: Twitter.com/Andrea Beloti

Каиро је изјавио да је 100 милиона евра права цена Белотија, али само за иностране клубове, јер нема намеру да појачава италијанске тимове попут ривала Јувентуса.

"Цена је 100 милиона и то само за странце, према склопљеном договору. За Италију не постоји опција продаје Белотија јер не желимо то. Ипак, волео бих да остане још једну годину код нас јер би са 30 голова направио прави посао за њега и клуб. Видећемо да ли је то изводљиво", рекао је Каиро за Газету дело Спорт.

Јунајтед је већ обавестио челнике "бикова" да је спреман да понуди 75 милиона евра за снажног голгетера, стрелца 25 голова ове сезоне у Серији А, а ситуацију прати и менаџер Челсија Антонио Конте.

Два енглеска великана остаће без првих нападача, Златана Ибрахимовића коме истиче уговор и Дијега Косте због трансфера у Кину, а Белоти је права замена за обојицу.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести