Ђанлука Фереро нови председник Јувентуса

ТОРИНО: Власници Јувентуса су данас на састанку изабрали ново руководство клуба, које ће чинити председник Ђанлука Фереро и извршни директор Маурисио Сканавино.
YT
Фото: Youtube Printscreen

Након последњег говора одлазећег председника Андреа Ањелија, присутнима се обратио новоизабрани председник клуба Ђанлука Фереро.

„Преузимам ову функцију данас са великим поносом и много емоција. Желим да захвалим својим претходницима, многи од њих су део мог живота већ дуго. Желим да се захвалим Андреи Ањелију, надам се да ћу бити на висини задатка који је пред свима нама и да ћу га обављати на начин на који овај клуб заслужује. Желим да будем јасан, када сам прихватио овај посао, урадио сам то са циљем да дам само оно најбоље Јувентусу. Радићемо на томе да будућност клуба буде у сразмери са славном прошлошћу. Ово је највећи клуб у италијанском фудбалу. Као што знате, чекају нас бројни изазови у наредном периоду. Али, верујемо да имамо искуство и одлучност да бранимо Јувентус. Радићемо то одлучно, смирено и без ароганције. Поштоваћемо све, али ћемо и од свих захтевати поштовање“, изјавио је Фереро.

EUR/RSD 117.3378
Најновије вести