Џемаили: Кад смо сви плакали, Михајловић био јак

ХОНГ КОН: Швајцарски фудбалер Блерим Џемаили, пореклом Албанац из Тетова, изјавио је да се консултовао са тренером Болоње Синишом Михајловићем када је одлучио да напусти Италију и каријеру настави у Кини.
blerim
Фото: Youtube Printscreen

Џемаили је тренутно у Хонг Конгу, где чека кинеску визу, пошто је потписао уговор са Шенженом, клуба из оближњег града, кога предводи Италијан Роберто Донадони.

"Дуго сам причао са Михајловићем, рекао сам му да је мој избор Кина, а он ми је одговорио да радим оно што осећам. Сигурно је да ми никада не би дао капитенску траку да нисмо имали сјајан однос. Ипак, морао сам да гледам будућност", рекао је Џемаили за Коријере дело Спорт.

Он је истакао да никада неће заборавити како су се играчи борили док је Михајловић био у болници, али је признао да не сме да изговори "Играли смо Синишу".

"Ако одговорим са ''да''. Онда ће ми доћи у Хонг Конг да ме врати назад. Синиша нам је увек говорио да морамо играти за клуб, за дрес, за људе, а не за њега, чак и ако признајем да смо имали нервозну реакцију. Остали су радили оно што је Синиша посејао раније, јер је ова Болоња увек знала шта треба и како то треба да ради".

Џемаилију је посебно у сећању један детаљ.

"Када смо га видели у хотелу два сата пре утакмице у Верони, на отварању сезоне Серије, били су то изузетно емотивни тренуци, плакао сам са саиграчима. Само је јак био Синиша", поручио је Џемаили.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести