Ђорђевић пред Звезду: Нећемо се бранити

БЕОГРАД: Фудбалер Чукаричког Александар Ђорђевић, пред заостали меч Суперлиге против Црвене звезде, каже да се тим неће бранити већ да ће играти своју игру.
marakana, tanjug
Фото: Tanjug/Video, arhiva

"Црвена звезда је увек мотив више за све нас. Први су на табели, актуелни су шампион. Играју пред својим навијачима, желе да прославе звање јесењег првака. Они јесу моћна екипа, али Чукарицки ће играти своју игру, нећемо одустајати од идеје са којом смо поцели ову сезону", рекао је Ђорђевић за клупски сајт.

Ђорђевић је изајвио да су "Брђани" свесни квалитета црвено-белих и да ће се десити да се прилагоде игри ривала, али како каже, основна идеја није да се бране.

Чукарицки је славио у последњем дуелу против Црвене звезде на Бановом брду после преокрета (3:2), а на тријумф на стадиону "Рајко Митић“ у Суперлиги чека вец три и по године.

"Мораћемо да обратимо пажњу на сваки детаљ утакмице против тако квалитетног ривала. Сигуран сам да нас чека и лепа атмосфера, увек је привилегија играти на том стадиону, амбијент ће и нама много знаћити. Јесмо већ сви на измаку снаге, одиграли смо превелики број мечева у овој полусезони, али за дуеле какав је овај са Звездом, увек има снаге и мотива", закључио је Ђорђевић.

Заостали меч 6. кола Суперлиге између Црвене звезде и Чукаричког игра се у недељу од 15 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести