Самарџић: Спре­мни смо за све иза­зо­ве

НОВИ САД: Дуел између фудбалера Војводине и Напретка из свечане ложе стадиона “Карађорђе”, као и увек, пратио је и председник Управног одбора новосадског клуба Драгољуб Самарџић.
Dragoljub Samardzic fk vojvodina
Фото: FK Vojvodina

Када је утакмица била завршена, питали смо првог човека Новосађана каква је актуелна финансијска ситуацију у клубу.

- Финансијска ситуација је консолидована, па је пред сусрет прошла и друга плата, баш као што смо то и обећали - истакао је Самарџић. - Важно нам је и то што су услови за рад нашег тима изванредни, а резултати су у првом циклусу пролећног дела такмичења били у лаганом заостатку у односу на оне које смо планирали. Ипак, још пуно утакмица има да се одигра, па је и наша шанса да све то надокнадимо више него реална.

Пред црвено-белима је серија тешких утакмица и то у убрзаном ритму.

- Заиста нас чека циклус тешких сусрета у ритму среда-субота, али сам убеђен да смо максимално спремни да одговоримо свим изазовима који нам следе.


Поступак против Лалатовића

Како сазнајемо, Дисциплинска комисија ФК Војводина покренуће поступак против Ненада Лалатовића, због његових иступа у медијима, а који су у супротности с правилником ФСС-а и самог клуба.


Поводом информације да је покренут дисциплински поступак органа ФСС против шефа стручног штаба ФК Војводина Ненада Лалатовића, а поводом његових изјава у средствима јавног информисања у вези са суђењем, Драгољуб Самарџић је подвукао:

- На састанку Управног одбора расправљали смо и о томе, као и о осталим Лалатовићевим изјавама које су се директно односиле на политику клуба и закључили да оне излазе из оквира његових надлежности и обавеза. УО је истакао да су сви чланови нашег клуба упознати с Дисциплинским правилником ФСС-а, па се ФК Војводина ограђује од појединачних изјава својих чланова.

Текст и фото: А. П.

 

EUR/RSD 117.5814
Најновије вести