ЕП до17: Кадети Србије у последњем минуту остали без четвртфинала

КОСТРЕНА: Кадетска репрезентација Србије поражена је од Босне и Херцеговине 1:0 и остала без пласмана у четвртфинале Европског првенства у Хрватској за фудбалере до 17 година.
Srbija do 17

Изабраници Перице Огњеновића без места међу најбољих осам селекција Европе остали су због гола Имамовића у последњем минуту, али и због лошијег међусобног скора у троуглу са БиХ и Републиком Ирском.

У наредну рунду иде Република Ирска, упркос катастрофалном поразу од Немачке 7:0 и раније од Србије 1:0, а све због тријумфа над БиХ 2:1, односно једног гола више од Србије у том троуглу.

Србија је у Ц групи завршила на четвртом месту са три бода, трећепласирана БиХ има исто толико, као и Ирци, док је Немачка прва са максималних девет.

БИХ-Србија 1:0 (0:0)

КОСТРЕНА: Стадион Поморца, гледалаца: око 500, судија: Донатас Румшас (Литванија). Стрелац: Имамовић у 80. минуту. Жути картони: Салчин, Сејдовић, Сантрач (Босна и Херцеговина), Кокир (Србија).

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Кршић, Зилић (од 63. Тегелтија), Садику, Газибеговић, Сантрач, Салчин (од 48. Марушић), Шикањић, Сејдовић (од 68. Бркић), Имамовић, Вјештица, Савић.

СРБИЈА: Гордић, Костић, Марковић, Павловић, Јанковић, Каменовић, Гаврић, Зувић (од 54. Кокир), Ступаревић, Ђерлек (од 68. Звеканов), Тедић(од 18. Нешковић).

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести