Фудбалери Фрушкогорског партизана почели припреме

Фудбалери Фрушкогорског партизана из Буковца почели су припреме за наредну сезону у Новосадској лиги. Из црно – белог табора отишли су искусни Марко Миловановић у Младост из Бачког Петровца и млади Милан Симић у бачкојарачку Младост, а Горан Зељковић ће по свему судећи на рад у Шведску.
М. Павловић/Буковачки фудбалери на првом тренингу
Фото: М. Павловић/Буковачки фудбалери на првом тренингу

Секретар Милутин Маричић је најавио да ће тројица новајлија стићи у Буковац.Тренер Мирослав Радоичић саопштио је да ће се тренирати пет дана, а два дана ће бити слободна.

- Требало би и у сваком сегменту да се клуб дигне на виши ниво, јер само тако можемо да направимо оно што смо успели у прошлогодишњем првенству, којим сам презадовољан. Искуснији смо за сезону, наставићемо истим темпом и мислим да можемо да будемо изненађење и у вишем рангу – рекао је Радоичић.

Уговорено је неколико утакмица, а у овом тренутку чека се потврда још од Цемента и Ветерника.

- У припремном периоду, који је кратак, играћемо што више тренинг утакмица и требало би да нам ривали буду из виших степена такмичења. То је најбољи начин да проверимо колико вредимо и  докле можемо да идемо у новом друштву. Очекујем да играчи увек пружају максимум и ако тако буде страху нема места – казао је Радоичић.

И клупски челници ће морати баш да се потруде да клуб без проблема функционише с обзиром да виши ранг изискује и веће финасије.

Текст и фото: М. Павловић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести