Лалатовић: Победом за корак ближи другом месту

НИШ: Тренер фудбалера Радничког Ненад Лалатовић изјавио је данас да његова екипа жели да победи Партизан у другом колу плеј-офа Суперлиге и направи велики корак ка освајању другог места.
nenad-lalatovic Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Он је истакао да је сад потребно заборавити дуел у Купу пре три дана у Хумској, који су црно-бели добили 1:0.

"О томе ћемо размишљати за нешто мање од месец дана када је на програму реванш, мада сам мишљења да нисмо имали среће и да смо изгубили из једног шута, али и даље имамо лепу шансу да се пласирамо у финале. Нас у недељу чека једна лепа утакмица, против ривала који игра све боље и против кога желимо позитиван резултат како би се приближили освајању другог места, које смо и заслужили по свему што смо приказали ове сезоне", рекао је Лалатовић на конференцији за медије.

Према његовим речима, екипе се одлично познају, често су играли једни против других, тако да неких изненађења неће бити.

"Ми ћемо покушати да се на нашем терену наметнемо, да покажемо да два везана пораза нису оставила трага на нас и ако нам се укаже прилика пробаћемо да победимо. Партизан има сјајне играче, мој колега Саво Милошевић ради добар посао и много је унапредио игру свог тима. Ми их респектујемо, али знамо наше могућности и надамо се најбољем. Јесенас смо их испустили у Нишу иако смо водили са 2:0 и сада желимо да то исправимо", поручио је Лалатовић.

Утакмица између Радничког и Партизана игра се сутра од 18.30 сати на "Чаиру".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести