Ле Талек срећан због сина и 50 наступа за Звезду

Фудбалер Црвене звезде Дамијан Ле Талек рекао је данас да је екипа све време веровала у преокрет против лучанске Младости и пласман у полуфинале Купа Србије.
Le Talek

Црвена звезда је после преокрета у другом полувремену савладала Младост 4:2 и изборила место међу четири најбоља тима у националном купу, поред Партизана, Војводине и Чукаричког.

"Контролисали смо утакмицу јако добро, али упркос томе противници су први постигли гол. Нисмо дозволили да нас то поремети, вратили смо се након паузе фокусирани и спремни да преокренемо резултат, што смо и урадили. Били смо у сваком тренутку пуни самопоуздања јер смо знали да смо бољи ривал. Заслужено смо се пласирали у полуфнале Купа", рекао је Ле Талек за сајт првака Србије.

Француски везиста против Младости прославио је мали јубилеј, одиграо је 50. меч за Црвену звезду после само 14 месеци у клубу.

"Веома сам срећан и захвалан тренеру што ми је дао шансу да за кратак временски период упишем 50 наступа за Црвену звезду. Част ми је што сам успео у овако великом клубу са богатом историјом, надам се да ћу наставити у истом ритму и ко зна, уколико останем у Звезди можда за годину дана прославим и 100. меч. Нисам се уморио од утакмица, обожавам да играм, волео бих да играмо утакмице на свака три дана".

Ле Талек је од доласка у Звезду пропустио само један меч, против Новог Пазара у 7. колу овосезонске Суперлиге Србије.

"Тај меч крајем августа нисам играо зато што сам уочи њега добио јак ударац и морао сам да мирујем. Срећан сам што нисам имао других проблема са повредама, па је то остала једина утакмица коју сам пропустио. Упркос томе што сам играч са највећом минутажом у тиму не могу да кажем колико сам важан за овај тим, на другима је да процене", закључио је 27-годишњи фудбалер, који је ноћас добио сина.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести