Милојевић: Јесмо Звезда, али морамо сваког да респектујемо

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић истакао је да не познаје Флоријану са Малте, првог ривала у квалификацијама за Лигу Европе, али да ниједан тим није за потцењивање.
FK Crvena zvezda
Фото: FK Crvena zvezda

"Нећу рећи ништа епохално. Не бих волео да причам много, нити да обећавам јер мислим да нам је то најмање потребно у овом тренутку. Максимално ћемо се припремити за сваког противника јер сваког уважавамо ма како се звао. Јесмо Звезда и то није спорно, али данас у фудбалу морате да имате респект према свакоме", рекао је Милојевић за сајт црвено-белих.

Милојевић је додао ће веома брзо да добије све информације о клубу који је прошле сезоне освојио Куп Малте.

"До сада сам само начуо да је Италијан власник клуба и да имају доста италијанских играча, али немојте да ме држите за реч. То је само једна информација, за сада ништа више не знам о њима. Има доста наших играца и тренера тамо тако да ћемо јако брзо добити информације".

Милојевић је поновио да никоме из Црвене звезде нису потребне велике речи и да је сви морају да буду фокусирани само на жесток рад.

"Није то тако како људи замишљају, данас сви играју фудбал. Велики смо клуб, али не требају нам у овом тренутку велике речи, већ пуно рада. Имамо и немамо времена, морамо да се фокусирамо на рад. Приступ према сваком противнику мора бити максималан и то моји играчи морају да схвате. Свако друго размишљање није добро", закључио је Милојевић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести