Милошевић: Издржати притисак у Турској, биће већи него у Београду

МАЛАТИЈА: Тренер фудбалера Партизана, пред сутрашњи реваш меч 3. кола квалификација за Лигу Европе против турске Малатије, рекао је данас да је најважније да његов тим буде физички спреман и издржи притисак кој ће бити већи него у Београду
Savo Milošević/Fonet/A. Barda
Фото: Savo Milošević/Fonet/A. Barda

"Већ смо доста причали о овој утакмици, нема пуно тајни. Као што ми све знамо о њима, тако они знају све о нама. Нећемо бити у прилици да у великој мери изненадимо ни ми њих, нити они нас. У овом моменту је најбитније да моји играчи буду спремни, физички пре свега, али и да издржимо психолошки притисак који ће бити већи него на утакмицу на нашем терену. Мислим да је то кључна ствар", рекао је Милошевић на конференцији за новинаре у Малатији.

Милошевић је истакао да у реваншу неће бити неких драстичних промена у игри.

"Чињеница да смо све оно што смо планирали у великој мери остварили у првом мечу и немамо разлога да нешто коренито мењамо за овај меч. А да ли ћемо се вратити у одбрану? Ми то и да хоћемо не умемо", рекао је Милошевић.

Шеф стручног штаба црно-белих нагласио је и да његов тим мора да заборави резултат из првог меча, победу са 3:1.

"Ми морамо потпуно да избришемо резултат из прве утакмице из главе, да меморишемо неке ствари које смо добро урадили, да пробамо да их поновимо, пробаћемо у одређеној мери и да изненадимо противника", навео је он.

Милошевић је упитан и да ли очекује реакцију навијача Малатије због начина на који је турски тим дочекан у Београду.

"Што се тиче публике, ја мислим да смо ми као клуб навикнути на толико ствари када је у питању публика да нас ништа не може изненадити, нити запрепастити. На све смо навикли, тако да ће бити битно само оно што се дешава на терену и то је најбитније од свега јер ћемо ту зависити искључиво од нас", рекао је Милошевић, кога су турски новинари питали да ли је пробао кајсије које су обележје Малатије.

"Обавестили су нас да су кајсије најбољи производ са ових простора, али их још нисмо пробали. Надам се да ћемо имати прилику да их пробамо", казао је Милошевић.

Фудбалер Партизана Александар Шчекић рекао је да ће сутрашња утакмица бити тежа од оне у Хумској.

"Сви смо свесни да нас очекује тежа утакмица него што је била у Београду, али свесни смо свог квалитета, верујемо у себе и ако будемо прави као што смо били у Београду неће бити никаквих проблема", рекао је Шћекић.

Он је истакао и да у сутрашњем мечу није важно ко ће бити јунак, већ да тим буде једна целина.

Меч између Малатије и Партизана игра се сутра од 19 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести