Раднички: Покрадени смо, Партизанова опструкција победила

НИШ: Фудбалски клуб Раднички из Ниша огласио се констатацијом да је Партизан сталним притиском на судије и јавност успео да дође до победе на Чаиру (1:3) и да су његови играчи оштећени грешкама судија.
Radnicki Partizan
Фото: FoNet

"Раднички је најгрубље покраден јер су судијске одлуке директно утицале на исход утакмице. О њиховој манипулацији говори и чињеница да су дан пре одлуке, објавили да они "знају" да ће судити Бојан Николић, чиме су намерно обманули јавност како би судили они који њима очигледно одговарају", истиче се на званичној интернет страници Радничког.

На Чаиру су уверени да би ток утакмице био потпуно другачији да је судија Зоран Широки у петом минуту показао црвени картон Урошу Ђурђевићу због ударца главом у стомак Радоша Булатовића.

"На утакмици је био евидентан низ грубих стартова против наших фудбалера које судије нису "виделе" или нису желеле да виде. Нећемо ни да говоримо о свирању непостојећих офсајда, што се може видети на снимцима".

Даље у Радничком наглашавају да су разочарани што је 14.000 гледалаца, са купљеним улазницама, видело утакмице у којој је главна фигура био судија.

Како су навели, опструкција српског фудбала и фер игре је успела, тако да могу да честитају Партизану на победи ван терена.

"Блефирањем око негирања одлуке у вези присуства тренера Марка Николића, али и имплицирањем да у Ниш воде кувара како их неко не би отровао током боравка, показали су на шта су спремани како би себи створили услове за победу, иако су тиме унизили спорт. Извртање чињенице да неко води са собом кувара, односно стављање у контекст да неко планира да их отрује, дубоко вређа разум ако се зна да тај кувар иде са њима последњих 10 година, али не да им кува, већ да саставља јеловник", закључују из Радничког.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести