Рајковић најбољи играч Макабија

ТЕЛ АВИВ: Голман фудбалске репрезентације Србије Предраг Рајковић изабран је за најбољег играча Макабија из Тел Авива ове сезоне.
Predrag Rajkovic
Фото: Tanjug

Рајковић је добио признање гласовима жирија који су чинили бивши челници, играчи и садашњи спортски директор Макабија Ђорди Кројф.

Некадашни капитен Црвене звезде награду је добио јер је чак 16 пута оставио своју мрежу нетакнуту на 33 утакмице у израелском првенству.

"Нисам очекивао награду, веома сам узбеђен и желим свима да се захвалим. Част је бити део Макабија, велике породице", рекао је Рајковић на свечаности, а преноси клупски сајт.

Одличне одбране нису остале незапажене бројним европским клубовима, па је логично питање новинара било да ли ће и наредне сезоне бити на голу Макабија.

"Срећан сам у Макабију, волим људе из клуба и наравно навијаче. За сада нисам добио понуду и не знам шта може да се догоди у будућности", навео је Рајковић.

Макаби је израелски шампионат завршио на другом месту, иза новог-старог шампиона Хапоел Бер Шеве, али сезону може да спаси трофејом у Купу где се у финалу састаје са Бнеи Јехудом 25. маја.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести