Срнић: Пад форме, али пораз у Шапцу нас неће уздрмати

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић каже да му је тешко пала елиминација од Мачве у четвртфиналу Купа Србије, посебно због пораза у родном Шапцу, али да не верује да ће екипу лош резултат уздрмати.
Slavoljub Srnic/Fonet
Фото: FoNet

"Нисмо се опоравили, само што смо преспавали. Направићемо анализу да видимо шта не штима, није изгледало како треба. Баш ми тешко пада. Нисам расположен што сам код куће изгубио. Морамо да поправимо у недељу, победимо и вратимо се. Ући ћемо другачије, спремније", рекао је Срнић новинарима у Београду.

Он је додао да не зна шта је проблем слабије форме црвено-белих, али истиче да је нормално да дође до пада.

"Деси се пад форме, можда није требало сад. Испали смо из Купа, изгубили шансу за један трофеј. Не би требало да нас уздрма елиминација, десило се и да смо испали из Лиге Европе слично. ЦСКА није толико заслужио да нас избаци, па и у Купу смо испали несрећно, пенали су лутрија. Уверен сам да имамо снаге да се издигнемо".

Према његовим речима репрезентативна пауза, после другог дуела са Мачвом, добро ће доћи изабраницима Владана Милојевића.

Срнић је био међу првима који је јуче дао подршку Немањи Радоњићу, трагичару са промашеним ударцем у пенал серији против Мачве.

"Видео сам да плаче, морао сам да му приђем. Рекао сам му да то ништа није страшно, пуно ће бити таквих ситуација у каријери. Не треба да обраћа пажњу на пенале".

Срнић је против Напретка одиграо 100. утакмицу у дресу Црвене звезде, за шта је данас од председника Светозара Мијаиловића добио урамљену слику дреса са "стотком".

"Велика ствар је одиграти 100 мечева у Црвеној звезди. Да ми је неко причао да ћу то остварити не бих веровао, као да је било пре неколико месеци када сам дебитовао. Поносан сам на себе, посебно у данашње време када се сваки прелазни рок прича о одласку у иностранство", рекао је Срнић и поручио да нема ништа против и да стигне бројку од 300.

"Планови су ми за сад везани за Звезду, за даље видећемо... Волео бих да одиграм и 300 утакмица, што да не", закључио је хитри крилни фудбалер.

Црвена звезда је данас продужила сарадњу са компанијом Цептер и уједно представила планове за организацију три летња компа омладинске школе за децу од осам до 16 година, у Врњачкој бањи (24. јун - 1. јул и 1. јул - 8. јул), на Јахорини (15. јул - 22. јул) и у Термама Чатеж (22. јул - 28. јул).

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести