Столица: Ствара се лоша атмосфера у српском фудбалу...

БЕОГРАД: Тренер Вождовца Илија Столица, уочи меча против Црвене звезде у 34. колу Суперлиге, истакао је да му се не свиђа негативна атмосфера која се створила у српском фудбалу у финишу сезоне.
FK Vozdovac
Фото: Printscreen

"Покушавам да се одржим у сфери фудбала и ствари на које утичу тренери и играчи. Имамо све предуслове да пружимо игру квалитетну партију. Околности су специфичне, јер се у јавности креира атмосфера противна фудбалу и волео бих да сви станемо на крај томе. Трудићемо се да презентујемо на најбољи начин фудбал, без обзира на друге околности и актере", рекао је Столица на конференцији за медије на стадиону Вождовца.

Он је поручио да има проблема да састави екипу јер има четворицу суспендованих играча, али да су замене спремне.

Како је нагласио, Вождовац није остварио резултате у плеј-офу какве је очекивао, али је да је утакмица против Црвене звезде прилика да за поправни.

"Разумемо позицију Звезде, свако има своје циљеве и амбиције. Желимо да подигнемо квалитет игре и да се представимо публици на прави начин, као што смо радили у већем делу сезоне. Свесни смо против кога играмо, али намера нам је да остваримо повољан резултат. Орни смо и једва чекамо почетак меча", закључио је Столица.

Голман "змајева" Зоран Поповић нада се да ће његова мрежа остати нетакнута.

"Очекује нас занимљива утакмица, Црвена звезда има императив победе, али ми се надамо да ћемо одиграти добру утакмицу. Имамо своја очекивања и желимо добар резултат", казао је Поповић.

Утакмица између Вождовца и Црвене звезде игра се у суботу од 17 сати на стадиону ТЦ Вождовац.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести