Тавамба: Срећан сам због гола Црвеној звезди

Фудбалер Партизана Леандре Тавамба, један од твораца тријумфа у 154. вечитом дербију, истакао је да је веома срећан што је голом против Црвене звезде помогао екипи да слави 3:1.
Tavamba u skoku sa Lukovicem
Фото: FoNet

"Одлични смо били и остварили перфектан резултат. У потпуности смо се укључили у шампионску трку и очекује нас велика борба. Веома сам срећан што сам дао гол вредан три бода баш против Црвене звезде", рекао је Тавамба новинарима после меча.

Камерунски нападач био је човек одлуке на стадиону Рајко Митић и стрелац поготка главом у 68. минуту, којим је трасирао пут ка победи црно-белих.

"Гол ми даје велико самопоуздање. Нисам се уписао у стрелце на неколико претходних утакмица, што је тешко за нападача, али сада сам задовољан", поручио је Тавамба, појачање Партизана у зимском прелазном року.

Он није могао да сакрије радост јер је у кратком року добио песму навијача Партизана и стихове "Тавамба, Тавамба, ти знаш да волим те ја...".

"То је специјалан осећај. После дербија много пута сам слушао песму, премотавао на телефону. Драго ми је што ме навијачи воле, желим и у будућности да им донесем разлог за задовољство", закључио ие Тавамба.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести