Терзић: Одлазим кад Звезда не буде шампион, дуг 35 милиона

БЕОГРАД: Први пут кад не будемо шампиони одлазим. Ја сам човек који је најодговорнији за све у клубу, најзаслужнији кад уђемо у Лигу шампиона или Лигу Европе, али и највећи кривац за неуспех, рекао је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.
zvezdan terzic  Tanjug
Фото: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIĆ

"Дакле, ако у мају не узмемо пету узастопну титулу неће бити крив Дејан Станковић, него ја. Ја сам довео њега, ја сам довео Катаија, Иванића, Борјана. Ако не будемо шампиони то ће значити да систем није функционисао, а ја сам онда највећи кривац". рекао је Терзић у јутарњем програму ТВ Прва.

Он је открио и да је Звездин дуг 35 милиона евра, али и додао да су сви који пишу о томе злонамерни јер није исто сада и 2014. године када је дуг износио 60 милиона, односно шест годишњих буџета, а сада је на нивоу једног буџета.

"Ти људи кад виде Звездин дуг као да се пробуде као медвед после зимског сна. И пробуде се у 2018. години када је Звезда у Лиги шампиона. Ово што смо урадили ће се изучавати на факултетима. Звезда је била мртав клуб када смо дошли и сада се прича о томе уместо о резултатима и како се Звезда као Феникс издигла из пепела", истакао је Терзић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести