Томане: Један од најлепших голова у каријери

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Антонио Томане рекао да је његов гол у победи против Спартака један од најлепших које је постигао у каријери.
antonio tomane/FK Crvena zvezda
Фото: Томане постиже водећи погодак за Звезду Фото: ФК Црвена звезда

Звезда је у 20, колу Суперлиге јуче славила против Суботичана са 3:1 после преокрета, а Томане је у 51. минуту меча "маказицама" постигао погодак којим су црвено-бели узели три бода.

"Феноменалан погодак и један од најлепших у каријери. Желим да се захвалим и капитену Марку Марину за одличну асистенцију. Није ми први пут да постигнем гол на овај начин. У каријери сам постизао голове на разне начине, па и маказицама. Пробао сам и у првом полувремену, међутим лопта је била мало висока, па је нисам захватио на прави начин", рекао је Тоамене за клупски сајт.

Португалац је стакао да је ова победа изузетно битна за црвено-беле.

"Важна три бода. Овом победом смо осигурали јесењу титулу и веома сам срећан због тога. Разлика је евидентна и мислим да смо и овим тријумфом показали да смо најбоља екипа у Србији. Цела екипа се подигла после утакмице са Бајерном. Захвалио бих се и навијачима који су поново били уз нас свих деведесет минута."

Нападач изнео је утиске пред одлучујући меч са Олимпијакосом у Лиги шампиона.

"Најбитнија утакмица у сезони. Морамо бити максимално фокусирани и концентрисани, јер нас и победа и нерешено води ка европском пролећу. Очекујем другачију утакмицу него у Београду. Имали смо успоне и падове од тада, али спремно дочекујемо дуел са Олимпијакосом и верујем да ћемо обрадовати навијаче", закључио је Томане.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести