Тошић: Договор са Пиксијем за два минута...

БЕОГРАД: Српски фудбалски репрезентативац Душко Тошић изјавио је да је имао још две повољније понуде из Кине, али да је изабрао Гванџу РФ због тренера Драгана Стојковића Пиксија.
Dusko Tosic
Фото: FoNet

"Изненада су стигле понуде из Кине, имао сам још две повољније, али кад сам се чуо са Пиксијем све смо се дговорили за два минута. Нисмо имали времена много да причамо, али видећемо се пре него што почну припреме репрезентације пошто је и он у Београду. Биће ми задовољство радити са таквом легендом, имам 33 године, али верујем да ћу од њега много научити", рекао је Тошић новинарима на дружењу током финала Лиге шампиона у организацији Хајнекена.
Ипак, пре изазова у Кини Тошића очекује Мундијал са селекцијом Србије.

"Важно је да смо сви здрави, сезона је била напорна, одиграли смо много утакмица, али једва чекамо окупљање. Најважније је да будемо позитивни, да се држимо заједно, да сви будемо сложни, да се не понови ситуација из меча са Грузијом када смо изборили Мундијал, а остао је неки горак укус. Очекивања? Да, успех је и одлазак, али имамо добар тим и спремни смо за виши ниво, али има још времена до 17. јуна и меча са Костариком. Важно је да људи знају да ми играчи не долазимо на одмор и да ћемо дати све од себе за Србију".

Тошић је у финалу Лиге шампиона навијао за Реал, на крају се и испоставило да је био уз победнички тим.
"Играо сам у Лиги шампиона, уз Светско првенство то је нешто највеће за фудбалера. Са Бешикташом сам ове сезоне стигао до осмине финала, то је заиста историјски успех и привилегија је бити део овог такмичења", закључио је Тошић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести