Јевтовић занимљив Новосађанима

И док се годишњи одмор фудбалера Војводине ближи крају (припреме почињу у суботу), у клубу је веома живо. Иако је о томе мало ко спреман нешто конкретније да прича за медије,

очигледно је да Новосађани желе да појачају конкуренцију за тим. У том контексту воде се интензивни преговори с појединим играчима, а координатори за спортска питања Мићо Врањеш и Љубиша Дунђерски још увек не желе да отварају карте.

У медијима се већ неко време спекулише да је новосадски суперлигаш веома заинтересован да ангажује везног фудбалера Новог Пазара Марка Јевтовића (ускоро пуни 22 године), који је занимљив и Партизану. У ФЦ “Вујадин Бошков” срели смо агента овог фудбалера Зорана Осмајића, тако да је јасно да постоји контакт две стране и да није немогуће да се високи (192 цм) играч пресели у Нови Сад. Он се тренутно налази на Кипру, а његова коначна одлука уследиће у року од наредна два-три дана.

- Заинтересовани смо за Јевтовића и преговарамо с његовим агентом. То је једино што могу да вам кажем у овом тренутку –  рекао је Љубиша Дунђерски.

У бази фудбалера Војводине видели смо још неке менаџере и играче који су разговарали с председником клуба Зораном Шћепановићем, директором Александром Дунђерским и координаторима за спортска питања, али конкретнијих информацијама о резултатима тих разговора још увек нема. За сада су потписе на уговоре с црвено-белима ставили Александар Станисављевић и његов имењак Палочевић, али неће бити изненађење уколико им се ускоро придруже још неки играчи.

-Припреме првог тима почињу у суботу и сада смо посвећени томе да пронађемо одговарајуће ривале за три тренинг утакмице које ћемо одиграти током боравка на Златибору, од 15. до 26. јуна – објаснио је Мићо Врањеш. – Размишљамо и о жребу за први круг квалификација за Лигу Европе, који ће уследити 22. јуна. Знамо да ће он бити спроведен по регионалном принципу и да нећемо моћи да добијемо супарника из даљих земаља на Старом континенту.

Иначе, сазнали смо да је уговор раскинут с Грузином Давидом Кохијом. Он ће, како сам каже, највероватније отићи у Швајцарску (Сент Гален) или Украјину.

- Жао ми је што нисам добио прилику да покажем шта умем у дресу Војводине – рекао је увек насмејани Кохија. – Шта да се ради, чекам да ми се јави менаџер и до краја недеље највероватније  ћу напустити Нови Сад.

А. П.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести