Клишина: Уживам у надметању са Шпановићевом

Руска атлетичарка Дарија Клишина, двострука дворанска европска шампионка у скоку у даљ, изјавила је данас да се радује надметању са Иваном Шпановић на предстојећем Првенству Европе у Београду.

Клишина ће сутра наступити на другом "Србија опену" у Атлетској дворани на Бањици, који је увертира за шампионат Балкана наредног викенда, а потом и ЕП у КОМБАНК арени.

"Трећи пут да сам у Србији, а други у Београду. Надам се добром резултату на сутрашњем такмичењу, али свакако да много више очекујем на Европском атлетском првенству у дворани. Сутрашње такмичење послужиће ми као провера форме", рекла је Клишина на конференцији за медије у хотелу Jump In.

Њена велика ривалка Ивана Шпановић неће учествовати на сутрашњем митингу, али хоће на Европском првенству кроз две недеље.

"Знамо се већ 10 година. Оно што могу да кажем јесте да је мени задовољство што имам некога као Ивану у својој конкуренцији. Онда дајете све од себе, увек хоћете да скочите још, да будете бољи. Уживам у надметању са њом", поручила је Клишина.

На "Србија опену" који почиње у 17.30 насатупиће атлетичари из 11 земаља, међу којима су и српски адути Асмир Колашинац, Амела Терзић, Тамара Салашки, Милош Раовић…
 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести